Onze dienst op het gebied van metaalbewerking; tankenbouw

PJMG Machine en Apparatenbouwer in Oss verzorgt een breed scala aan projecten op het gebied van metaalbewerking. Onze voornaamste activiteit bestaat uit de productie van tanken. U kunt hierbij denken aan degelijke tanken voor de opslag van uiteenlopende vloeistoffen.

Ook produceren wij decompressietanks voor de duikindustrie. Deze vragen om een nauwkeurige productie om te voldoen aan alle eisen op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid. Bij alle tankenbouw gebruiken wij A-kwaliteit materialen en beschikken over modern en goed onderhouden materieel.

Tankenbouw door PJMG Machine en Apparatenbouwer in Oss

Voedingsindustrie; transportmachines

Ook zijn wij werkzaam voor de industrie die voedingsmiddelen produceert.

Transport machine schroef

Wij bouwen transportmachines van hoogstaande kwaliteit. Deze machines worden intensief gebruikt en moeten daarom een grote betrouwbaarheid hebben om het werkproces niet te verstoren. Kiest u voor ons dan kiest u voor een optimaal product dat zijn kwaliteit in de praktijk al volop heeft bewezen.

Metaalbewerking voor de scheepsbouw

Wij hebben ons mede gespecialiseerd in de metaalbewerking voor de scheepsbouw.

In opdracht produceren wij allerlei staalconstructies op maat. Om de belading van schepen effectiever te laten verlopen is een door ons ontworpen en gebouwde transportbrug een goede oplossing. Hiermee spaart u tijd dus geld uit. Dus doet u een goede investering die zich op termijn terugverdient.

Metaalbewerking voor de scheepsbouw

Hydrauliektanks

Ook de productie van hydrauliektanks voor hydraulische aandrijving behoort tot onze diensten.

Metaalbewerking
door zagen, boren en lassen

Wij beschikken over een goed uitgeruste eigen werkplaats.

In onze werplaats voeren wij zaagwerkzaamheden, booractiviteiten, kantwerk en de productie van metalen balken uit. Ook kunt u bij ons terecht voor professioneel mig lassen, tig lassen en elektrode lassen.

Elk project is maatwerk en wordt uitgevoerd door ervaren en vakkundige medewerkers die alle aspecten van hun vak tot in de puntjes beheersen. De toch al grote vakkennis wordt door bijscholing in stand gehouden en vergroot om u zo optimale kwaliteit en service te kunnen leveren.

Metaalbewerking door zagen, boren en lassen

Laat ons u adviseren over alle mogelijkheden

Het bovenstaande is een beknopte weergave van de diensten die wij aanbieden. Wilt u meer informatie en staat uw project hier misschien niet vermeld? Laat ons u dan uitgebreid informeren over wat wij voor uw specifieke situatie kunnen betekenen.

Vraag een gratis offerte aan

Wij delen ons enthousiasme voor metaalbewerking graag met u. Wij hebben niet alleen de capaciteit voor kleinschalige opdrachten maar ook grote projecten gaan wij zeker niet uit de weg. Neemt u direct contact op voor alle mogelijkheden en/of een vrijblijvende offerte.

Elke ketting is zo sterk als zijn zwakste schakel. Wij kennen geen zwakke schakels en bieden alleen maar topkwaliteit. Dat mag u van een professioneel ingericht bedrijf verwachten.

Bent u dus op zoek naar een bedrijf dat markeringen op maat maakt? Zoekt u dan niet verder. U heeft ons tenslotte al gevonden. We brengen belijning en markering aan op openbare wegen en diverse (bedrijfs)terreinen door heel Nederland.